Siirry sisältöön

Yritys

Turakauden alussa

Tammikuussa 2022 maanrakennushommissa alkoi Turakausi, kun TuraSteel Oy osti kaivinkoneiden lisälaitteita valmistavan konepajan liiketoiminnan. TuraSteel jatkaa toimintaa laadukkaita perinteitä kunnioittaen, ja uutta kehittäen.

TuraSteel on suomalainen kaivinkoneiden kauhojen ja kiinnikkeiden valmistaja, sekä teräslevyjen maahantuoja, joka työllistää tällä hetkellä 17 teräksistä ammattilaista.

Valmistuksessa, suunnittelussa ja myynnissä toimii 15 henkilöä, ruokalamme toiminnasta vastaa yksi henkilö, ja hallinnosta yksi. Yrityksen omistajana toimii Janne Hongisto.

Meillä jokainen työntekijä on tärkeässä roolissa tuotteiden valmistuksessa ja toimitusvarmuudessa.

TuraSteel kauhan valmistus

TuraSteel Oy perustettiin vuonna 2006, ja vuonna 2022 siirryimme rakennusalantoimijasta keskittymään konepajatoimintaan, pitkä historia ja loistava ammattitaito taustallamme.

Kauhojen valmistuksen aloitti Eurassa Terästyö T. Salminen, vuonna 1984, ja liiketoimintakaupan myötä TuraSteeel sai osaavan ja mahtavan tekijäporukan, jonka käsistä syntyy teräksistä jälkeä. Pätevän henkilökunnan kanssa on ollut helppoa jatkaa tuotantoa samoilla hyväksi testatuilla ja asiakkaiden kiittämillä menetelmillä.

Laadun takeena tuotteissamme on rekisteröity
tuotemerkkimme, -tunnus.

TS tuotemerkki tuottessa

#kauhajengi #turassicpark #turasteel